HydroBlock WB™ – impregnant pentru tigle ceramice, caramida, beton

Descrierea produsului


HydroBlock WB (water-based) este un produs care nu doar protejeaza, ci si reconstruieste activ aspectul si culoarea originala a suprafetei pe care este aplicat. Bazat pe ultimele descoperiri in domeniul nano-tehnologiei, HydroBlock WB contine particule microscopice masurate in milionimi de milimetru. Datorita unei compozitii chimice pe baza de siloxani cu legaturi libere reactive, HydroBlock WB creaza o legatura activa cu suprafetele minerale (cum ar fi betonul) si astfel le protejeaza impotriva ploii, murdariei, poluarii, etc.

HydroBlock WB respinge apa dar permite transferul vaporilor si al umezelii din interiorul materialului catre exterior, previne decolorarea si exfolierea suprafetelor, aparitia eflorescentelor si a depozitelor vegetale (alge, muschi, licheni) si confera suprafetei un efect de auto-curatare (self-cleaning).

Aplicare si Utilizare


HydroBlock WB este un produs incolor, folosit pentru protectia tiglelor ceramice, fatadelor din caramida, betonului si altor suprafetelor minerale.

Pe suprafetele sub un an vechime se aplica direct.
Su[prafetele mai vechi de un an trebuie curatate cu apa sub presiune (min. 70 bar) inainte de aplicare.

Suprafetele cu puternice modificari de culoare, cu alge sau muschi, (precum si cele foarte murdare) trebuie tratate mai intai cu solutia de curatare Iso A-Clean, dupa care se clatesc cu apa. Cand suprafata este vizibil uscata (dupa aprox. 24 ore, depinde de vreme, vant, temperatura), HydroBlock poate fi aplicat.

Aplicati cu pensula, rola, pompa de gradina sau ceva similar. Aplicati aprox. 1 litru HydroBlock WB la 3-5 m2 in functie de vechimea, proprietatile si gradul de absorbtie al suprafetei. Un singur tratament este suficient pentru majoritatea suprafetelor. Tratamente suplimentare pot fi efectuate in termen de maxim 1 ora de la primul tratament (aplicare umed-pe-umed) deoarece odata uscata, suprafata nu mai poate fi reimpregnata.

Recomandare: Efectuati intodeauna un test de acoperire pentru a va asigura de compatibilitatea produsului cu suprafata.

Date tehnice


Utilizare: Tigle ceramice, fatade din caramida, tencuieli, beton si alte suprafete minerale.
Ambalare: 5litri, 25 litri.
Culori: Incolor.
Consum: Aprox. 3-5 m2/l.
Diluare: Produsul se aplica nediluat.
Timp de uscare: Aprox. 1 ora la 20ºC si 60% umiditate relativa.
Metoda de aplicare: pensula, rola, pompa de gradina.
Curatare: cu apa calduta si sapun imediat dupa utilizare.
Depozitare: Loc uscat, ferit de inghet, a nu se lasa la indemana copiilor.

 
  • 2255
  • 2257
  • DSC02221


Livrare in toata tara. Transport GRATUIT!


CONTACTATI-NE! Pentru informatii suplimentare, pentru detalii despre tehnologia de aplicare, servicii de vopsire, impermeabilizare, impregnare va stam la dispozitie in orice moment.

Produs de: Iso Paint Nordic A/S, Tvaervej 8, 6640 Lunderskov, Denmark, www.isopaint.com 
Importator si distribuitor: Silvster C.R. srl, Str. Fundatura Harmanului 2, Brasov,
Tel/Fax : 0268 542 675; 0744 545 546

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.;  www.vopseatigla.ro;  www.vopseaacoperis.ro

Informaţii în completare